Kwaliteitscoördinator (m/v)

Introductie

Voor een werkgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys een Kwaliteitscoördinator (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

We kunnen met recht zeggen dat deze internationale opdrachtgever specialist is in het maken van verbinding. Zeker in een wereld waar informatie steeds sneller beschikbaar moet zijn is het belangrijk dat alles veilig en soepel verloopt. Om dit alles in goede banen te leiden is er plaats voor een Kwaliteitscoördinator.

Over de functie

Als Kwaliteitscoördinator zorg jij er voor dat de focus ten alle tijden ligt op 3 belangrijke punten. Je wilt immers niet dat er ongelukken gebeuren. Bij een organisatie van deze omvang houden ze zich voornamelijk bezig met milieu, kwaliteit en veiligheid. 

Daarnaast is het belangrijk om de omgeving zo min mogelijk te belasten en, als het even kan, te verbeteren. Dit doe je door data uit de hele organisatie te verzamelen en te analyseren. Hiervan maak je strakke rapportages en deze presenteer je met een glimlach. Nadat je jouw punt duidelijk hebt gemaakt maak je een plan van aanpak en volg je de uitvoering op de voet.

Kom jij deze brede en uitdagende rol invullen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt overtuigingskracht en houdt goed overzicht
 • Kennis van ISO normen
 • MVK-diploma is een pré
 • Je bent flexibel en creatief
 • Kennis van verbetermanagement
 • Teamplayer

Wat krijg je ervoor terug?

 • Afwisseling en uitdaging in een dynamisch bedrijf
 • Prima salaris en goede voorwaarden
 • Een leuk team met hoog kennisniveau
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 442

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!