Machine Operator (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys een Machine Operator (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve en geavanceerde producten waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Machine Operator.

Over de functie

Als Machine Operator heb je hier een belangrijke rol, waarbij jij ervoor zorgt dat de start van het productieproces effectief en efficiënt verloopt. Je bewaakt het goed functioneren van de machines en controleert de kwaliteit van de output. Verder voer je kwaliteitscontroles op de machine uit en zie je uiteraard toe op het eindproduct. Je signaleert storingen en grijpt tijdig in.

Hiervoor zoeken ze iemand met sterke affiniteit voor machines én met een technische achtergrond. Iemand die kwaliteit boven kwantiteit zet, hygiëne hoog in het vaandel heeft staan en nauwkeurig kan werken.

Denk jij dat je de ideale kandidaat bent voor deze waardevolle functie? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Relevante MBO opleiding

  • Enkele jaren ervaring als Machine Operator bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie

  • Je hebt een flexibele instelling en een goede werkmentaliteit

  • Betrokken en loyaal

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket

  • Informele cultuur met hard werkende en gemotiveerde collega’s

  • Afwisselende en verantwoordelijke functie

  • Moderne werkplek

  • Werken met de nieuwste technieken

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1366

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorg voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!