Manager Engineering (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys B.V. een Manager Engineering (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze toonaangevende ondernemer heeft een verbindende factor, voor zowel particulieren als bedrijven. De corebusiness is hier het leggen en beheren van digitale diensten. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Manager Engineering.

Over de functie

Als Manager Engineering ben jij verantwoordelijk voor alle voorkomende engineeringsactiviteiten binnen deze organisatie. Naast het aansturen van het engineeringteam draag je er ook zorg voor dat de engineering werkzaamheden binnen budget en op tijd gereed zijn. Je geeft de afdeling verder vorm, organiseert de werkzaamheden en stelt prioriteiten. Je motiveert, geeft de nodige aandacht, biedt ondersteuning, coacht én stuurt.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Manager Engineering met een technische achtergrond en ervaring in een leidinggevende functie. Iemand die bij wil dragen aan de groei en ontwikkeling van de organisatie door het implementeren van innovatieve oplossingen en strategieën. Verder heb je een hoog energie niveau, een positieve instelling en affiniteit met de technische kant van grote projecten.

Heb jij zin in een nieuwe baan in een omgeving waarin jij je skills kunt profileren op het gebied van coördinatie, organisatie en creatief denken? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante vacature!

Wat neem je mee?

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Vermogen om op effectieve wijze met mensen op alle niveaus binnen en buiten de organisatie te communiceren
  • Pragmatisch, nieuwsgierig en vasthoudend
  • Sterke organisatie- en managementvaardigheden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met een gezellig team van technische professionals
  • Veel vrijheid in je rol
  • Ruimte voor initiatieven gecombineerd met een gezonde werk-privé balans
  • Auto, telefoon en laptop van de zaak

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande en wil je eerst het één en ander weten alvorens te solliciteren? Neem dan contact op met Greenmonkeys!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1518

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!