Monteur Buitendienst (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Harderwijk zoekt Greenmonkeys een Monteur Buitendienst (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespcialiseerd in het leveren van bedrijfsspecifieke installaties. Hierbij staan kwaliteit en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het serviceteam is er plaats voor een ervaren Monteur Buitendienst.

Over de functie

Hier verricht je als Monteur Buitendienst reparaties en preventief onderhoud aan een breed assortiment van de betreffende installaties. Ook het opleveren van nieuwe installaties en het meedraaien in de storingsdienst behoort tot jouw werkzaamheden. Jij bent voor de klanten hét betrouwbare aanspreekpunt en je geeft hen desgewenst uitleg en advies.

Hiervoor zoeken ze een servicegerichte en handige Monteur Buitendienst met een klant- en kwaliteitsgerichte instelling. Dat je veel onderweg bent en elke dag anders is, zie jij als voordelen: vrijheid en verantwoordelijkheid zijn voor jou belangrijke kernwaarden. Verder ben je vriendelijk, collegiaal en nieuwsgierig.

Heb jij 2 rechterhanden? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • MBO diploma in een technische richting
  • Sterk technisch inzicht en/of ervaring
  • Flexibele en positieve instelling
  • Secuur en netjes kunnen werken
  • In verband met het reizende karakter van deze functie in binnen- en buitenland ben je in het bezit van rijbewijs B

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende functie met veel vrijheid
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Betrokken collega’s op wie je altijd kunt terugvallen
  • Waardering voor nieuwe initiatieven en ruimte bieden voor ontwikkeling en doorgroeien

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1311

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!