Planner (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo is Greenmonkeys op zoek naar een Planner (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de verbindende factor tussen telecomproviders en de eindgebruiker, voor zowel particulieren als bedrijven. Letterlijk, want de corebusiness is hier het leggen en beheren van verschillende infrastructuren. Dit brengt een hoop werk met zich mee en daarom is er plaats voor een ervaren Planner.

Wat ga je doen?

Als ervaren Planner ben je de spil tussen de medewerkers, onderaannemers, middelen en materialen. Je werkt in teamverband en streeft naar een goede organisatie. Afhankelijk van je kennis en ervaring wordt er gekeken naar het niveau van de werkzaamheden; dit kan variëren tussen het inplannen van werkzaamheden op projectniveau, tot het beheersen van capaciteit op de lange termijn.

Houd jij je als ervaren Planner graag bezig met plannen waarbij je zorgt voor een zo hoog mogelijke medewerkerstevredenheid? En heb je sterke sociale en communicatieve vaardigheden? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan als Planner bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • Relevante HBO opleiding
  • Stressbestendig
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Afwisseling en uitdaging in een dynamisch bedrijf
  • Prima salaris en goede voorwaarden
  • Een leuk team met hoog kennisniveau
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 364

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!