Procesoperator (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Harderwijk zoekt Greenmonkeys een Procesoperator (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve en geavanceerde producten waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. In verband met uitbreiding van het team is er ruimte voor een Procesoperator.

Over de functie

Als Procesoperator ben je bedreven in het optimaal laten functioneren van de ultramoderne apparatuur binnen deze onderneming. Op dagelijkse basis draag je, in samenwerking met je collega’s, bij aan het verzekeren van hoogwaardige producten. Je gaat aan de slag met voorbereidende werkzaamheden, het hanteren van de machines, het uitvoeren van inspecties en het handhaven van netheid op de werkplek.

Interesse? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Relevante LBO/MBO opleiding
  • Ervaring als Procesoperator is een pré
  • Toont verantwoordelijkheid
  • Flexibele instelling en staat klaar om te assisteren waar nodig
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Aantrekkelijk salarispakket aangevuld met prima arbeidsvoorwaarden
  • Gezellig team met hard werkende en gemotiveerde collega’s
  • Vrijheid en flexibiliteit in je job
  • Moderne, dynamische werkplek
  • Werken met de nieuwste technieken

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys  via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1563

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!