Projectleider (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Projectleider (m/v) voor een opdrachtgever in Nunspeet.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf staat voor innovatie en bereikbaarheid. Klantvriendelijkheid en efficiëntie staan hierij hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Projectleider.

Wat ga je doen?

In jouw rol als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig verloop van nieuwe projecten met een digitaliseringscomponent. Deze opdrachtgever heeft een ambitieuze digitale strategie met duidelijke roadmaps vastgelegd. Om deze strategie effectief uit te voeren is een gestructureerde projectaanpak van essentieel belang. Jij richt je op de planning, bewaking en ondersteuning van deze projecten.

Hiervoor zoeken ze een Projectleider met een sterke helikopterview, waardoor effectief overzicht wordt gehouden en naadloos kan worden geschakeld tussen de verschillende niveaus. Verder beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden, heb je een hands-on mentaliteit, ben je een doener en een aanpakker.

Heb jij ervaring als Projectleider op het gebied van digitalisering en wil je samen met je collega’s zorgen dat de gestelde doelen behaald worden? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan als Projectleider bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent gedreven, proactief en oplossingsgericht
  • Je hebt overtuigingskracht
  • In bezit van rijbewijs B in verband met het reizende karakter van deze functie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Passend salaris met een goed pakket arbeidsvoorwaarden
  • Een professioneel team met hoog kennisniveau
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Thuiswerkmogelijkheid
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1669

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!