Projectleider (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Projectleider (m/v) voor een opdrachtgever in Ermelo.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze innovatieve onderneming streeft naar het allerbeste resultaat. Ze besteden de nodige tijd en aandacht aan een uitmuntende voorbereiding, uitvoering en oplevering van de betreffende projecten. Hierbij staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. In verband met sterke groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren Projectleider.

Over de functie

Hier ga je als Projectleider aan de slag met het starten, succesvol afronden en systematisch vormgeven van de betreffende werkzaamheden op projectmatige wijze. Jij bent dé verbinder tussen de klant, consultants en overige belanghebbenden.

Hiervoor zoeken ze een besluitvaardige, doortastende en kritische Projectleider. Iemand die gestructureerd te werk gaat en het overzicht kan bewaren over het geheel. Je past je snel aan in een nieuwe werkomgeving en vindt makkelijk je weg binnen een organisatie. Verder ben je flexibel, initiatiefrijk en creatief.

Vind je het leuk om in een hecht team te werken aan innovatieve projecten? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare relevante werkervaring
  • Je bent een verbinder, hebt overtuigingskracht en bent in staat ad hoc te schakelen en keuzes te vertalen naar uitvoerend en bestuurlijk niveau
  • Je bent klantgericht, resultaatgericht, communicatief sterk en adviesvaardig
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een concurrerend salaris dat recht doet aan jouw ervaring en expertise
  • Mogelijkheden voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak
  • Mogelijkheid om vanuit huis te werken
  • Een inspirerende werkomgeving met gepassioneerde collega’s

Voor meer informatie over deze interessante baan bij jou in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1741

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!