Projectleider Ondergrondse Infrastructuur (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Projectleider (m/v) voor een opdrachtgever in Ermelo.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze innovatieve onderneming streeft naar het allerbeste resultaat. Ze besteden de nodige tijd en aandacht aan een uitmuntende voorbereiding, uitvoering en oplevering van de betreffende projecten. Hierbij staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een ervaren Projectleider.

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en ervaren Projectleider Ondergrondse Infrastructuur om het dynamische team te versterken. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het succesvol beheren en coördineren van toonaangevende projecten op het gebied van ondergrondse infrastructuur. Het bedrijf, gevestigd op de Veluwe, staat bekend om zijn innovatieve aanpak en streven naar duurzame oplossingen.

Jouw werkzaamheden

 • Leiden en coördineren van ondergrondse infrastructuurprojecten van begin tot eind
 • Opstellen en bewaken van projectplannen, budgetten en deadlines
 • Samenwerken met verschillende belanghebbenden, waaronder opdrachtgevers, leveranciers en interne teams
 • Zorgdragen voor een efficiënte en effectieve uitvoering van projecten, met aandacht voor kwaliteit en veiligheid
 • Rapporteren aan het management over de voortgang en eventuele knelpunten in projecten

Vind je het leuk om in een hecht team te werken aan innovatieve projecten? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

 • Minimaal een afgeronde technische HBO-opleiding, bij voorkeur richting Civiele Techniek of vergelijkbaar
 • Aantoonbare ervaring als projectleider in de ondergrondse infrastructuur
 • Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden
 • Analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen
 • Flexibiliteit en stressbestendigheid

Wat krijg je ervoor terug

 • Een moderne werkomgeving op een prachtige locatie op de Veluwe
 • Uitdagende en toonaangevende projecten binnen de ondergrondse infrastructuur
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
 • Een team van ervaren collega’s met veel senioriteit, waardoor er ruime mogelijkheden zijn voor begeleiding en kennisdeling

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie als Projectleider Ondergrondse Infrastructuur? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hvoss@greenmonkeys.nl 

De sollicitatieprocedure omvat mogelijk een gesprek en een assessment.

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1768

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!