Projectmanagementcoördinator (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Projectmanagementcoördinator (m/v) voor een opdrachtgever in Harderwijk.

Over het bedrijf

Deze innovatieve onderneming streeft naar het allerbeste resultaat. Ze besteden de nodige tijd en aandacht aan een grondige en vastberaden voorbereiding, uitvoering en oplevering van de betreffende werkzaamheden. Hierbij staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het team is er een vacature beschikbaar voor een ervaren Projectmanagementcoördinator.

Over de functie

Als Projectmanagementcoördinator ben je verantwoordelijk voor het effectief ondersteunen van de projectmanagementprocessen en het waarborgen van een gestructureerde projectuitvoering. Je voornaamste verantwoordelijkheid zal liggen in proactief meedenken, het ontwikkelen van overtuigende presentaties, het managen van communicatie en het monitoren van de voortgang binnen het verandermanagement.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Projectmanagementcoördinator. Een organisatietalent die er energie van krijgt om zaken tot in de puntjes te regelen en veranderingen te realiseren. Als geen ander heb jij het complete overzicht en ben je hiermee de verbindende factor.

Houd jij van afwisseling in je werk en kun je snel schakelen tussen de werkzaamheden? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

 • HBO diploma met een sterk technisch accent
 • Ruime aantoonbare werkervaring als PMO
 • Je bent alert op het monitoren van voortgang
 • Je durft initiatief te tonen en weet wanneer je met welke personen moet schakelen, waarbij je rekening houdt met verschillende belangen
 • Je beschikt over anticiperend vermogen en flexibiliteit
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Competetief salaris met een prima arbeidsvoorwaardenpakket
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak
 • Thuiswerkmogelijkheid
 • Je wordt onderdeel van een groeiend bedrijf met variatie en uitdaging in de opdrachten

Voor meer informatie over deze baan bij jou in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1575

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!