Projectmanager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nijkerk is Greenmonkeys op zoek naar een Projectmanager (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de verbindende factor tussen telecomproviders en de eindgebruikers, voor zowel particulieren als bedrijven. Letterlijk, want de corebusiness is het leggen en beheren van digitale diensten. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren Projectmanager.

Over de functie

Binnen deze veelzijdige functie als ervaren Projectmanager heb je een actieve rol om samen met de opdrachtgever de doelstellingen van het project te realiseren op een zodanige manier dat resultaten binnen scope, tijd, budget en kwaliteit worden gehaald. Je werkzaamheden zijn heel divers, zo zorg je onder andere voor een passend plan van aanpak, een gedegen planning en financiële en kwalitatieve doelstellingen. Als geen ander weet jij je collega’s te stimuleren om in teamverband te werken en ze te binden aan deze innoverende organisatie.

Hiervoor ben je sociaal, proactief en communicatief sterk. Je bent in staat klant-, kwaliteits-, en resultaatgericht te werken. Naast doorzettingsvermogen ben je een echte verbinder en een uitstekende gesprekspartner voor alle steakholders.

Heb jij ervaring in de telecombranche? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan als Projectmanager bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Minimaal HBO opgeleid
  • Ruime aantoonbare werkervaring in projectmanagement
  • Communicatief sterk vaardig
  • Kennis van o.a. Prince 2

Wat krijg je er voor terug?

  • Afwisseling en uitdaging in een dynamisch bedrijf
  • Marktconform salaris en goede voorwaarden
  • Een leuk team met hoog kennisniveau
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 674

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!