Quality Control Expert (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Quality Control Expert (m/v) voor een opdrachtgever in Aalsmeer.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf staat voor innovatie en bereikbaarheid. Klantvriendelijkheid en efficiëntie staan hierij hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Quality Control Expert.

Wat ga je doen?

In de functie van Quality Control Expert vervul je een cruciale rol in het waarborgen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de betreffende netwerken en -diensten bij deze opdrachtgever. Voor het succesvol vervullen van deze rol is een proactieve benadering van belang. Je aarzelt niet om in gesprek te gaan met zowel de opdrachtgever als de uitvoerders om de gewenste kwaliteit te realiseren. Door middel van samenwerking draag je bij aan de afdelingsresultaten en blijf je de klantgerichtheid handhaven.

Hiervoor zoeken ze een communicatief vaardige Quality Control Expert. Iemand die zich gemakkelijk kan aanpassen aan een veranderende omgeving, werkwijzen, taken en verantwoordelijkheden. Verder ben je besluitvaardig, vasthoudend en loyaal.

Ben jij een teamplayer, analytisch sterk en op zoek naar een uitdagende functie? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan als Quality Control Expert bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • Minimaal een MBO-4 opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met Power BI
  • Planmatig, gestructureerd, stressbestendig en in staat de juiste prioriteiten te stellen
  • Leergierig en kwaliteitsgericht
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Passend salaris met een goed pakket arbeidsvoorwaarden
  • Een deskundig team met uitgebreide expertise
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Sleutelrol binnen de kwaliteitsdienst, hier kan jij het verschil maken
  • Een afwisselende en zelfstandige functie

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1673

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!