Servicemonteur (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Servicemonteur (m/v) voor een opdrachtgever in Koog aan de Zaan.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van uiteenlopende bedrijfsinstallaties. Hierbij staan kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Servicemonteur.

Over de functie

Als Servicemonteur ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de productieapparatuur en elektrotechnische installaties binnen het bedrijf. Je speelt een essentiële rol bij het oplossen van storingen en voert nauwkeurige reparaties uit. De moderne productieapparatuur en geavanceerde besturingstechnieken bieden jou een veelzijdige en technisch uitdagende werkomgeving.

Ze zoeken naar een enthousiaste Servicemonteur die bekwaam is in het begrijpen en interpreteren van technische schema’s en tekeningen. Je hebt een passie voor techniek en houdt ervan om uitdagingen aan te gaan. De ideale kandidaat is gedreven, betrouwbaar en heeft oog voor detail.

Kom als Servicemonteur het team versterken en draag bij aan het succes van deze technisch geavanceerde productieprocessen!

Wat neem je mee?

  • Een mbo-diploma in de richting elektrotechniek of mechatronica
  • Passie voor techniek
  • Zelfstandige en flexibele werkhouding
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Een inspirerende werkplek
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Gezellige werksfeer

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1536

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!