Site Manager (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Site Manager (m/v) voor een opdrachtgever in Zaandijk.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van uiteenlopende bedrijfsinstallaties. Hierbij staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een ervaren Site Manager.

Over de functie

Als Site Manager draag je de verantwoordelijkheid voor de nauwkeurige, veilige en effectieve uitvoering van de bedrijfsactiviteiten binnen deze wereldwijde organisatie. In deze veelzijdige en cruciale functie houd je je bezig met diverse taken, waaronder projectplanning, budgetbeheer en de supervisie van de dagelijkse bedrijfsvoering met een sterke focus op kwaliteit, efficiëntie, het halen van deadlines en het implementeren van verbeteringen.

Voor deze rol zijn ze op zoek naar een toegewijde en loyale Site Manager, iemand die in staat is om verbeterkansen te herkennen op het gebied van kwaliteit en rendement van de diverse bedrijfsactiviteiten. Als een expert in het creëren van een positieve werkomgeving, weet jij de groei van elk individu te stimuleren.

Wat neem je mee?

  • Een afgeronde, toepasselijke HBO-opleiding
  • Eigen initiatief, verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid
  • Proactief, toont initiatief, teamspeler, hands-on benadering
  • Vastberaden, gericht op klantgerichtheid en samenwerking
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een competitief salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Toegang tot een breed scala aan relevante opleidingsmogelijkheden en trainingen
  • Een moderne werkplek uitgerust met de nieuwste technologieën
  • Samenwerken met een team van enthousiaste experts
  • Een zelfstandige rol met boeiende projecten

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1659

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!