Site Manager (m/v)

Introductie

Voor een internationale opdrachtgever in Amsterdam zoekt Greenmonkeys een Site Manager (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van uiteenlopende bedrijfsinstallaties. Hierbij staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van de onderneming is er plaats voor een ervaren Site Manager.

Over de functie

Als Site Manager ben je verantwoordelijk voor een correcte, veilige en efficiënte uitvoering van de betreffende bedrijfsactiviteiten binnen deze internationale organisatie. In deze veelzijdige en verantwoordelijke rol ga je onder andere aan de slag met projectplanning, projectbudget en het aansturen van de dagelijkse operatie met aandacht voor de kwaliteit, efficiëntie, deadlines en verbeteringen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Site Manager. Iemand die mogelijkheden tot verbetering weet te identificeren op het gebied van kwaliteit en rendement van de verschillende activiteiten. Als geen ander weet jij een gunstig werkklimaat te creëren die bevordelijk is voor de ontwikkeling van ieder individu.

Weet jij een team op de juiste manier aan te spreken en te motiveren? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

  • Afgeronde relevante HBO opleiding
  • Eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid
  • Proactief, toont initiatief, collegiaal, hands-on mentaliteit
  • Je bent doortastend, klant-en samenwerkingsgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Ruim aanbod van relevante opleidingen en trainingen
  • Moderne werkplek met de nieuwste technieken
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Zelfstandige functie met uitdagende projecten

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1482

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!