Tactical Buyer (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Tactical Buyer voor een opdrachtgever in Nunspeet (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de verbindende factor tussen telecomproviders en de eindgebruikers, voor zowel particulieren als bedrijven. Letterlijk, want de corebusiness is het leggen en beheren van digitale diensten. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een Tactical Buyer.

Over de functie

Als Tactical Buyer ben je de verbindende factor tussen verschillende afdelingen. Je analyseert de inkoopbehoeften en ontwikkelt daarop passende maatregelen. Door een goede relatie met de business weet jij precies wat er nodig is om tot goede inkoopafspraken te komen. Door voortdurend de ontwikkelingen in processen en de markt te overwegen, en innovaties te integreren in de besprekingen met leveranciers, draag je actief bij aan mogelijkheden tot kostenbesparing en verbetering van kwaliteit.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Tactical Buyer die gericht is op het behalen van doelen en sterk is in stakeholder management. Verder ben je besluitvaardig en doortastend: je durft beslissingen te nemen en komt overtuigend over. Je maakt gemakkelijk connectie met je nieuwe collega’s en bent leergierig om de mensen en de processen binnen de organisatie te leren kennen.

Ben jij een kei in het waarborgen van planningen en budgetten? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante vacature bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

  • Je beschikt over een afgeronde bachelor- of masteropleiding met ruime aantoonbare relevante werkervaring
  • Ondernemend, innovatief, resultaatgericht en je hebt veel doorzettingsvermogen
  • Communicatief zeer vaardig en een goede luisteraar
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Je krijgt een verantwoordelijke rol binnen de organisatie
  • Auto, telefoon, laptop en thuiswerkmogelijkheid

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1717

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!