Teamleider Productie (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Wormerveer zoekt Greenmonkeys een Teamleider Productie (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van uiteenlopende bedrijfsinstallaties. Hierbij staan kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Voor optimalisatie van de processen is er plaats voor een Teamleider Productie.

Over de functie

In deze coördinerende rol van Teamleider Productie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en optimaliseren van de technische productieprocessen, waarbij je oog hebt voor veiligheid, kwaliteit en efficiency. Je draagt zorg voor de dagelijkse leiding aan de productieafdeling en de productiemedewerkers. Ook ben je verantwoordelijk voor het zo doelmatig mogelijk produceren binnen de gestelde kwaliteitseisen en levertijden.

Hiervoor zoeken ze een sociaal vaardige Teamleider Productie die naast processen ook resultaten en doelstellingen in de gaten weet te houden. Uiteraard ben je daarbij stressbestendig, zelfstandig en verantwoordelijk. Verder heb je leidinggevende ervaring binnen een productie-omgeving.

Beschik jij over de kracht om klant- en kwaliteitsgericht te werken? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

  • Afgeronde technische HBO opleiding
  • Resultaatgerichte en proactieve houding
  • Je bent een teamplayer en kunt anderen motiveren én aansturen
  • Ondernemend en oplossingsgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Budget voor professionele ontwikkeling
  • Een dynamische werkplek
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Leidinggevende functie met uitdagende projecten

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1499

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!