Technisch Engineer (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Technisch Engineer (m/v) voor een opdrachtgever in Harderwijk.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is specialist in het ontwikkelen en onderhouden van efficiënte en bedrijfsspecifieke software oplossingen. Hierbij staan duurzaamheid, kwaliteit én veiligheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Technisch Engineer.

Over de functie

Hier ga je als Technisch Engineer aan de slag met het ontwikkelen van designs en voer je berekeningen uit ter ondersteuning van opdrachten en/of offertes. Met jouw vakkennis analyseer je bouwtekeningen, verzamel je informatie over wensen, eisen en specificaties. Verder presenteer je innovatieve, technisch geavanceerde en klantgerichte oplossingen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Technisch Engineer. Iemand met de bereidheid om flexibel te werken, die proactief is, een hands-on mentaliteit heeft en die nauwkeurig en precies te werk gaat.

Ben jij die creatieve, kostenbewuste en resultaatgerichte Technisch Engineer? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Opleidingsniveau op MBO-niveau, bij voorkeur in de richting van bouwkunde.
  • Je kunt goed analyseren, plannen, organiseren en samenwerken
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je bent accuraat en hebt een probleemoplossend vermogen 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende functie
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Kansen om jezelf verder te ontwikkelen

Voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 1751

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!