Technisch Specialist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ijsselmuiden zoekt Greenmonkeys een Technisch Specialist (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf streeft ernaar om ingewikkelde zaken te vereenvoudigen en heeft een grote liefde voor het creëren van eenvoud. In verband met groei van de onderneming is er een vacature beschikbaar gekomen voor een Technisch Specialist.

Over de functie

De essentie van jouw rol als Technisch Specialist is het vormgeven en optimaliseren van het productaanbod, gebaseerd op de behoeften van de klant. Als Technisch Specialist voer je autonoom projecten uit en breng je verslag uit over de vooruitgang hiervan. Ook vervul je een centrale rol bij het oplossen van productiegerelateerde uitdagingen en klachten. Samen met je collega’s maak je de juiste beslissingen, zodat de producten verder ontwikkeld kunnen worden.

Hiervoor zoeken ze een Technisch Specialist die efficiënt en zelfstandig kan werken, maar ook goed in teamverband. Verder heb je een positieve en resultaatgerichte instelling, ben je zelfsturend en communicatief vaardig met een hands-on mentaliteit. SolidWorks kent geen geheimen voor jou.

Ben jij goed in conceptueel denken en beschik je over vakinhoudelijke technische kennis? Dan is deze rol zeker iets voor jou! Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante vacature bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO of WO opleiding in een technische richting
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bezit analytische vaardigheden en hebt de capaciteit om te onderscheiden wat werkelijk cruciaal is en haalbaar
  • Zelfstandigheid, kritisch denkvermogen, aandacht voor detail, en creativiteit
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Competitief salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Een inspirerende werkomgeving met gedreven professionals
  • Gelegenheid voor het aandragen van nieuwe ideeën
  • Veelzijdige en verantwoordelijke functie

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1691

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!