Uitvoerder (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Uitvoerder (m/v) voor een opdrachtgever in Nunspeet

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze onderneming fungeert als schakel tussen haar opdrachtgevers en eindgebruikers, zowel voor particulieren als bedrijven. De kerntaak hier is het implementeren en onderhouden van digitale services. Vanwege de groei van het team is er momenteel een vacature beschikbaar voor een Uitvoerder.

Over de functie

Als Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van consistente kwaliteit in de uitvoering. In deze rol coördineer je de dagelijkse activiteiten met betrekking tot uiteenlopende projecten voor het betreffende klantennetwerk. Bovendien draag je zorg voor de naleving van de eisen met betrekking tot veiligheid, kwaliteit en planning.

Hiervoor zoeken ze een communicatief vaardige en probleemoplossende expert. Een Uitvoerder met een luisterend oor, die overzicht weet te houden en prioriteiten weet te stellen.

Wat breng je mee

  • MBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare werkervaring als werkvoorbereider of uitvoerder
  • Interesse in de techniek van ondergrondse infra
  • Gedrevenheid en stressbestendig horen bij je competenties
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Diverse opleidings- en bijscholingsmogelijkheden
  • Verantwoordelijke functie met ruimte voor eigen inbreng en initiatief
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1654

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!