Werkvoorbereider (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Jubbega zoekt Greenmonkeys een Werkvoorbereider (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf streeft ernaar om ingewikkelde zaken te vereenvoudigen en heeft een grote liefde voor het creëren van eenvoud. Er is op dit moment een vacature beschikbaar voor een ervaren Werkvoorbereider.

Over de functie

In de rol van Werkvoorbereider coördineer je het volledige traject van planning en voorbereiding voor diverse bestellingen tegelijk. Zodra een aanbesteding is verworven of er een nieuwe opdracht binnenkomt, ontvang je de order via de salesafdeling. Je onderhoudt nauw contact met leveranciers omtrent de materiaalleveringen en houdt strikte controle over de bijbehorende deadlines. Daarnaast fungeer je als het aanspreekpunt binnen de interne organisatie voor toegewezen projecten en taken, met een specifieke focus op de salesafdeling.

Ben jij die Werkvoorbereider die alle processen overziet en alles op rolletjes laat lopen? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO+ of HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met BAAN, ISAH en/of ERP is mooi meegenomen
  • Een gemotiveerde en positieve instelling
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Competitieve beloning met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Stimulerende werkomgeving omringd door enthousiaste collega’s
  • Ruimte voor het inbrengen van eigen ideeën
  • Interessante rol met doorgroeimogelijkheden

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1687

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!