Werkvoorbereider (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo is Greenmonkeys op zoek naar een Werkvoorbereider (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf fungeert als tussenpersoon tussen telecomaanbieders en eindgebruikers, zowel individuen als bedrijven. Concreet gezien houdt het zich bezig met het aanleggen en beheren van digitale services. Door de groei van het bedrijf is er ruimte ontstaan voor een ervaren Werkvoorbereider.

Functieomschrijving

In de rol van Werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en controleren van diverse projecten. Je bent betrokken bij het aanvankelijke onderzoek van de projecten, waarbij je de uitvoerbaarheid analyseert en de potentiële risico’s beoordeelt. Je hebt overleg met de projectleider en relevante stakeholders om ervoor te zorgen dat het project haalbaar is en voldoet aan budgettaire en andere vereisten. Het opstellen van offertes en het aanvragen van vergunningen bij instanties zoals gemeenten en waterschappen behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Door jouw analyse en voorbereidend werk kunnen jouw collega’s effectief aan de slag met de projectuitvoering.

Voor deze positie zoeken ze een teamgerichte en enthousiaste Werkvoorbereider met sterke communicatieve vaardigheden. Je kunt goed het overzicht bewaren in complexe situaties. Daarnaast heb je affiniteit met telecom en ben je bekwaam in het bedenken van praktische en resultaatgerichte oplossingen.

Heb je een passie voor klantcontact en ben je ambitieus, creatief, betrokken en kritisch? Laat het Greenmonkeys weten, zodat we je meer kunnen vertellen over deze boeiende vacature bij jouw in de regio!

Wat wordt er van je verwacht?

 • MBO-diploma in Technische Bedrijfskunde (TBK) of Werktuigbouwkunde (WTB)
 • Goed georganiseerd en planmatig kunnen werken
 • Zowel in teamverband als zelfstandig goed kunnen functioneren
 • Gericht op kwaliteit
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij?

 • Aantrekkelijk salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Moderne werkplek
 • Samenwerken met een team van gepassioneerde professionals
 • Diverse mogelijkheden voor opleiding en training
 • Volop gelegenheid voor initiatief en verantwoordelijkheid
 • Telefoon, laptop en de mogelijkheid tot thuiswerken

Voor specifieke informatie over deze functie in jouw regio, stuur een WhatsApp-bericht naar Greenmonkeys, bel ons of stuur ons een e-mail!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1555

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!