Werkvoorbereider (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Werkvoorbereider (m/v) voor een opdrachtgever in Elburg.

Over het bedrijf

Het specialisme bij deze opdrachtgever omvat het volledige proces rondom de ontwikkeling van geavanceerde infrastructuren. Ze voegen waarde toe door een betrouwbare en innovatieve partner te zijn voor netwerkeigenaren. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Werkvoorbereider Beheer en Assurance.

Over de functie

Als Werkvoorbereider vervul je een centrale rol als het voornaamste aanspreekpunt voor zowel onderaannemers als interne monteurs, met als doel een vlekkeloze uitvoering van aanlegwerkzaamheden en een snelle oplossing van storingen te waarborgen. Je takenpakket omvat een scala aan verantwoordelijkheden, waaronder het uitvoeren van werkvoorbereiding voor zowel nieuwe aanlegprojecten als terugkerende opdrachten. Daarnaast ligt de coördinatie van vergunningen, verkeersplannen, hoogwerkers en andere benodigdheden voor de onderaannemers in jouw handen.

Wat neem je mee

  • Relevante MBO-4 diploma
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Ervaring met AutoCad
  • Betrokken en loyaal
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een hecht en betrokken team van professionals
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Uitdagende rol met veel verantwoordelijkheden
  • Thuiswerkmogelijkheden

Voor specifieke informatie over deze vacature bij jou in de buurt, stuur een WhatsApp-bericht naar Greenmonkeys, bel ons of stuur Greenmonkeys een e-mail!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1637

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!