Werkvoorbereider (m/v)

Introductie

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Ga jij aan de slag als Werkvoorbereider (m/v) in Ermelo?

Greenmonkeys zoekt een ervaren Werkvoorbereider voor een innovatieve organisatie die zich bezighoudt met de aanleg en het beheer van digitale netwerken. 

In deze veelzijdige rol ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van projecten, waaronder het aanvragen van vergunningen en het opstellen van veiligheidsplannen. Met jouw expertise in netwerkconfiguratie en projectmanagement zorg je ervoor dat de implementatie van de projecten efficiënt verloopt. Je werkt samen met diverse belanghebbenden, van overheidsinstanties tot aan onderaannemers, en speelt een sleutelrol in de planning en uitvoering van de werkzaamheden.

Ben je klaar om je aan te sluiten bij een team dat voorop loopt in technologie en innovatie? Nieuwsgierig geworden? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een salaris van € 2.800 tot € 3.300
  • Een contract voor 40 uur per week
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Flexibele werkarrangementen, inclusief thuiswerkopties en een reiskostenvergoeding

Wat breng je mee?

  • Een MBO+ of HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met netwerkdesign of projectmanagement is mooi meegenomen
  • Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden
  • Een proactieve en creatieve aanpak van problemen
  • De capaciteit om zelfstandig en in teamverband te werken

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl
Referentienummer 1897

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!