Werkvoorbereider (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Werkvoorbereider (m/v) voor een opdrachtgever in Amstelveen .

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Het specialisme bij deze opdrachtgever omvat het volledige proces rondom de ontwikkeling van geavanceerde infrastructuren. Ze voegen waarde toe door een betrouwbare en innovatieve partner te zijn voor netwerkeigenaren. Op dit moment is er een vacaturebeschikbaar voor een Werkvoorbereider.

Over de functie

Als Werkvoorbereider vervul je een centrale rol als het voornaamste aanspreekpunt voor zowel onderaannemers als interne monteurs, met als doel een vlekkeloze uitvoering van de werkzaamheden en een vlotte oplossing van storingen te waarborgen. Je takenpakket omvat een scala aan verantwoordelijkheden, waaronder het uitvoeren van werkvoorbereiding voor zowel nieuwe projecten als terugkerende opdrachten. Daarnaast ligt de coördinatie van vergunningen en andere benodigdheden voor de onderaannemers in jouw handen.

Hiervoor zoeken ze een sociaal en klantgerichte Werkvoorbereider die het overzicht weet te behouden, waardoor je in staat bent om de vooruitgang van het project effectief te monitoren.

Ben jij sterk in organiseren en regelen en kun je zaken goed op orde houden? Laat het greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze rol als Werkvoorbereider bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

 • Relevante MBO opleiding
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Je bent een teamspeler, flexibel en nauwkeurig
 • Je toont initiatief en denkt in oplossingen
 • Je kunt goed en snel communiceren met zowel interne als externe relaties
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Een hecht en betrokken team van professionals
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Uitdagende rol met veel verantwoordelijkheden
 • Thuiswerkmogelijkheid

Voor meer informatie over deze vacature, stuur een Whats App-bericht naar Greenmonkeys, bel of mail ons.

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1674

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!