Werkvoorbereider (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys B.V. een Werkvoorbereider (m/v).

Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de verbindende factor tussen telecomproviders en de eindgebruikers, voor zowel particulieren als bedrijven. Letterlijk, want de corebusiness is het leggen en beheren van digitale diensten. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een ervaren Werkvoorbereider.

Over de functie

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van uiteenlopende projecten. Je bent betrokken bij de intake van de projecten, waarbij je de haalbaarheid analyseert en de risico’s evalueert. Je overlegt met de projectleider en belanghebbende partijen om ervoor te zorgen dat het traject haalbaar is en voldoet aan budget- en andere eisen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en het aanvragen van vergunningen bij de gemeente, waterschappen en overige partijen. Door jouw analyse en voorbereiding kunnen jouw collega’s efficiënt aan de slag gaan met de uitvoering van de projecten.

Hiervoor zoeken ze een collegiale en enthousiaste Werkvoorbereider met goede communicatieve eigenschappen. Als geen ander weet jij het overzicht te behouden in complexe situaties. Verder heb je affiniteit met telecom en denk je in praktische- en resultaat gerichte oplossingen.

Hou je van klantcontact, ben je ambitieus, creatief, betrokken en kritisch? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante vacature bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

 • MBO diploma TBK of WTB
 • Je hebt organiserend vermogen en werkt planmatig
 • In staat zowel in teamverband als zelfstandig te kunnen optreden
 • Kwaliteitsgericht
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Moderne werkplek
 • Werken met een team van gedreven professionals
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Volop ruimte voor initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid
 • Telefoon, laptop en thuiswerkmogelijkheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1417

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!