Werkvoorbereider (m/v)

Introductie

VConsyst kiest voor herkenbare vacatures op onze vacaturesite.
Greenmonkeys helpt VConsyst bij het voorselecteren van geschikte kandidaten.
Uiteraard staat het iedereen vrij rechtstreeks te solliciteren bij VConsyst, maar het heeft de voorkeur om eerst contact met Greenmonkeys op te nemen.

Vacature: Werkvoorbereider (m/v) 36 – 40 uur p/w

VConsyst
is een dynamische, jonge organisatie met een internationaal karakter. Wij leveren totaaloplossingen voor verschillende disciplines zoals de inzameling van huishoudelijk afval, autorisatie en registratie van bezoekers en accomodatie verhuur binnen sport en recreatie. Daarvoor ontwikkelen wij, naast de softwareapplicaties en de bijbehorende elektronica, ook de fysieke producten. Op onze locatie in Gorredijk, VConsyst Metaalwerken, produceren wij de containers voor de afvalinzameling. Daarnaast bieden wij meerdere metaaloplossingen voor het publieke domein, zoals constructies voor leuningwerk en brugonderdelen, constructies rond gemalen, filters en zuiveringsinstallaties.

Om verdere groei te realiseren binnen VConsyst Metaalwerken zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste werkvoorbereider.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider ben je samen met je collega’s aanspreekpunt voor onze klanten. Je ontzorgt de klant bij het vervaardigen van de gevraagde producten waarbij je meedenkt over de meest optimale uitvoering en productie. Je zorgt voor het ontwerpen, voorbereiden en inrichten van projecten en orders. Daarbij breng je de materiaalbehoefte in kaart en zorg je dat de juiste materialen op tijd besteld kunnen worden. Je verwerkt de orders in ons ERP-systeem (BAAN IV) en verzorgt de benodigde informatieoverdracht richting de productieafdelingen.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die zich verantwoordelijk voelt voor het behalen van een goed resultaat en daarbij collega’s ondersteunt en motiveert.

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de functie van Werkvoorbereider bij voorkeur opgedaan in de plaatbewerking en/of machinebouw;
  • Je hebt kennis van werktuigbouwkunde;
  • Je denkt mee in ontwikkelingstrajecten ten behoeve van verbeteringen in het productieproces;
  • Je hebt ruime ervaring met Microsoft Office (Word, Excel en Outlook);
  • Je kunt werken met een ERP systeem en hebt ervaring met 3D tekenen (SOLIDWORKS).

Wat bieden we?
We bieden je een veelzijdige functie tegen een marktconform salaris. Je gaat werken in een innovatieve organisatie waarbij vooruitstrevendheid in producten en diensten voorop staat en er veel ruimte is voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!
Harry Voss
06-23465519
hvoss@greenmonkeys.nl
Bezoek de website van VConsyst

Referentienummer: 134