Fysiotherapeut (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Fysiotherapeut (m/v) voor een opdrachtgever in Nunspeet.

Over het bedrijf

Hier bieden ze een gepersonaliseerde benadering van revalidatie en gezondheid, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technieken en professionele begeleiding om cliënten te helpen hun fysieke doelen te bereiken. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Fysiotherapeut.

Over de functie

In jouw rol als Fysiotherapeut ben je hier van vitaal belang voor het verbeteren van het welzijn en de gezondheid van jouw cliënten. Je bent gedreven door je vak en streeft ernaar om continu die extra stap te zetten. Je richt je op het verminderen of compenseren van de beperkingen van het bewegingsapparaat, waardoor cliënten meer controle over hun eigen welzijn krijgen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Fysiotherapeut. Iemand met een dienstverlenende instelling en die goed samen kan werken in een multidisciplinair en enthousiast team. Verder ben je proactief, secuur, flexibel en ondernemend.

Hou jij van diversiteit in je werk en wil je als Fysiotherapeut ervaring opdoen in een organisatie die volop in ontwikkeling is? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante vacature bij jouw in de buurt!

Wat neem je mee

  • Je beschikt over het benodigde diploma, certificaten en registraties (BIG) om te kunnen werken als fysiotherapeut
  • Je hebt passie voor wat je doet en dit zie je terug in jouw enthousiaste manier van werken
  • Je hebt een passie voor gezondheid, fitness en het welzijn van anderen
  • Je kunt je eigen werkzaamheden plannen en organiseren, werkt gestructureerd en bent flexibel inzetbaar
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Ruimte om een brede expertise te ontwikkelen of je te specialiseren in specifieke therapieën, afhankelijk van jouw interesses en doelstellingen voor groei
  • Je wordt onderdeel van een gedreven groep fysiotherapeuten met een mix van kennis en ambitie
  • Een hecht team, een team met humor en met warmte en gezelligheid
  • Je krijgt de gelegenheid om met jouw bijdragen een innovatieve aanpak op het gebied van gezondheid te leveren

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Floris Noordzij
06-40297078
Referentienummer 1724

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!