Erik – IT Consultant

De samenwerking met Harry Voss van Greenmonkeys heb ik als prettig en professioneel ervaren.

Het traject start met een kennismaking waarbij écht wordt gekeken naar de persoon, de wensen en de passende vacature daarbij. Deze persoonlijke aandacht was onderscheidend tov andere recruiters of detacherings bureaus die mij benaderd hebben.

Voor het uiteindelijke sollicitatieproces wordt er bij alle stappen in het proces met je mee gedacht en is Harry een ervaren sparringspartner die kennis heeft van de markt. De communicatie is vlot en er kan snel worden geschakeld wat zeer prettig is.

Binnen no time heb ik met hulp van Greenmonkeys dan ook een nieuwe uitdaging gevonden die bij mijn wensen en ambities past!

Kevin

Ik ontving een mailtje van Greenmonkeys, omdat ik stond ingeschreven op een werving website. Ik kreeg hierdoor contact met Harry Voss die voor mij een job offer had bij Korton.

Harry heeft mij super gestroomlijnd geholpen met het traject om bij hun aan de slag te gaan. Binnen twee weken waren alle gesprekken met Korton rond en heb ik hun aanbod aangenomen. Het was een erg goede fit door de professionele, maar ook informele setting die Korton uitstraalde in al hun gesprekken.

Daarbij werd mij ook geattendeerd op een paar kleine CV tips om deze wat accurater te maken, waardoor deze ook weer in de best mogelijke manier getoond kan worden.

Ik heb al het contact als fijn ervaren. Ik voelde me nooit gedwongen, maar alles verliep wel lekker vlot en snel. Dank je wel Harry voor je ondersteuning en het vinden van een nieuwe baan!

Marc – Support Engineer

Marc review greenmonkeys

Na een omscholingstraject was ik op zoek naar een start in een voor mij nieuw werkveld.
Via hun netwerk kreeg Greenmonkeys hoogte van mijn zoektocht en gingen met mij op zoek naar een plek waar ook mijn eerder opgedane ervaringen in een totaal ander werkveld van toegevoegde waarde konden zijn. Die plek hebben we uiteindelijk samen gevonden en daar ben ik Greenmonkeys heel dankbaar voor.
Ik was vooral te spreken over de persoonlijke aandacht die er voor mij was en de zorgvuldigheid waarmee er gekeken werd naar welke vacature bij mij zou passen.
Ik heb het enorm naar mijn zin bij Educator en ben Harry van Greenmonkeys erg dankbaar dat hij ons samen wist te brengen.

 

Declaratie specialist

Na wat voor mij turbulente jaren was ik in januari 2020 op zoek naar een passende baan. Ik deed o.a. een beroepskeuzetest. Het was me wel duidelijk wat ik graag zou willen, maar ja… Het dan ook nog eens vinden en krijgen… Dat is wel een tweede! Gerhard kende ik van een paar jaar terug, toen heeft hij me ook aan een baan geholpen. Hij reageerde enthousiast toen ik hem onlangs benaderde. Hij gaf me feedback op mijn cv. Het mooie was dat Gerhard een zeer passende vacature beschikbaar wist. Een prachtige kans! Hij heeft me voorgesteld want ook hij zag de goede match werknemer/ werkgever. Gehard heeft me goed geholpen in de voorbereiding op het sollicitatiegesprek die volgde. Hij is eerlijk en opbouwend, draait er niet om heen. Daar had ik wat aan.
Nu werk ik al weer in de tweede maand bij Care-Expert als declaratiespecialist. Een baan op mijn lijf geschreven. Ik heb eindelijk weer mijn plekje gevonden.
Dus Gerhard, bedankt! En een ieder ander zoekend naar een baan, ik beveel Greenmonkeys van harte aan!

Referentie: Sr. Project Manager Online

Op het moment dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging heb ik Greenmonkeys gevonden via Google. Vervolgens heb ik ze gebeld om meer informatie te vragen over een Senior project management Vacature  bij V1 Communicatie. Ik had direct een goed gevoel bij Greenmonkeys. Ze zijn erg vriendelijk, behulpzaam en gedreven in hun vak.

Na een week had ik een gesprek bij Greenmonkeys. Op dezelfde dag had ik een gesprek bij V1 Communicatie en heeft Greenmonkeys mij verrast met nóg een interessante vacature.

Uiteindelijk heb ik voor V1 communicatie gekozen en had ik binnen twee weken een fantastische baan.

Ik zou Greenmonkeys iedereen aan willen raden!

Piedade Rodrigues

Senior Project manager / Online marketeer bij V1 Communicatie

Referentie: Senior .NET Developer

Op latere leeftijd weer op zoek naar een baan. Dan weet je wel een beetje wat je wilt en wat niet. Bijvoorbeeld geen files en in de buurt werken. Ik had in het verleden wel eens gehoord van Monkey Business, een werving en selectie bureau. Via hen kwam ik op greenmonkeys, een initiatief van hen wat vooral regionale vacatures verzorgt. Na mijn CV te hebben gestuurd kwam het al snel tot een prettig kennismakingsgesprek met Gerhard Veringa, die uitgebreid de tijd nam om alle wensen en competenties in kaart te brengen. Ik was onder de indruk van hun kennis van de arbeidsmarkt, voor mij geen dagelijkse kost. Gerhard voelde mij blijkbaar goed aan, want zeer snel kwam hij met een passende vacature in Zwolle, zeer goed te doen vanuit mijn woonplaats Harderwijk.

Gerhard kende het bedrijf erg goed en dankzij zijn inspanningen kwam het al snel tot een verkennend gesprek. Het bleek dat greenmonkeys het bedrijf goed ingeschat had, en de vacature sloot dan ook erg goed aan bij mijn wensen. Gelukkig was dit wederzijds. Mede dankzij de kennis en bemiddeling van Gerhard was ook het arbeidsvoorwaarden gesprek goed geregeld.

Ik ben nu naar volle tevredenheid aan het werk en kan greenmonkeys en TTS, mijn huidige werkgever, van harte aanbevelen.

Java ontwikkelaar

profielfoto Frank baan in de buurt

“Harry heeft veel hart en geduld om mensen in verbinding te brengen met de juiste vacature; dat merk je gelijk, en hij heeft een ruim aanbod beschikbaar. Hij weet een duidelijk en interessant beeld te scheppen met veel persoonlijke aandacht en contact. Nadat hij me belde naar aanleiding van mijn open CV, heb ik in no-time een perfecte baan gevonden wat zonder hem niet tot stand zou zijn gekomen, ook al wijkt het af van mijn oorspronkelijk beoogde locatie.” Frank van Leeuwen, software ontwikkelaar Unovica B.V. Harderwijk, november 2019

Referentie: Software Consultant

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging, ben ik gestuit op de heren van Greenmonkeys. Doordat de naam van de organisatie mij gelijk een lach gaf, heb ik zonder na te denken een berichtje gestuurd. Binnen een uur hing ik aan de lijn met Harry.

Nu al een paar maanden actief bij mijn nieuwe werkgever als Software Consultant en ik ben erg blij met de uitdaging waar ik toendertijd aan begonnen ben. Dankzij Greenmonkeys heb ik een baan gevonden die bij mij past en waar ik als junior in het vak de juiste werkgever heb gevonden.

De enorme groei en de leuke uitdagingen binnen het bedrijf bevallen mij enorm, waar ik in de komende tijd mijzelf weet te ontwikkelen – maar ook de organisatie kan helpen. Ik ben veel op pad om bij de klanten de wensen en behoeften in kaart te brengen, maar ik ben ook regelmatig op kantoor te vinden om samen met het team mooie doelen te halen. Dat doel is ook wel eens een potje winnen met tafelvoetbal.

Waar het begonnen is? Bij dat berichtje dat ik verzonden heb naar Green Monkeys. Na het leuke gesprek met Harry was ik overtuigd dat zij misschien wel iets konden betekenen in mijn zoektocht. En ja hoor, in minder dan 24 uur stonden er twee uitnodigingen klaar bij verschillende bedrijven. Een week later stond ik in het kantoor voor mijn eerste gesprek, en in dat kantoor werk ik nu.

Referentie: Onno, Software Implementatie Consultant bij VConsyst

 

Nadat ik had besloten om vanuit het westen naar het oosten van het land te verhuizen had ik ook een nieuwe baan nodig.
De mensen van Greenmonkeys waren erg betrokken en hebben mij hierin geweldig geholpen.  

Ik werkte als systeembeheerder en werk nu als Technisch Consultant Software Implementaties bij VConsyst in Genemuiden. Een geweldig mooi, gezellig en innovatief software/hardware bedrijf.
Een prachtige baan in de buurt!

Bekijk vacatures van VConsyst

 

Referentie: Danny Technisch consultant

Greenmonkeys heeft een heel persoonlijke aanpak wat ik als zeer prettig heb ervaren. Zij kijken verder dan alleen wat er op je CV staat. Zij kijken naar wat jou beweegt en zoeken dan een functie die jouw op het lijf geschreven is. 
 
Mijn naam is Danny en ik ben dus via Greenmonkeys geholpen aan een mooie baan bij een heel leuk bedrijf als technisch consultant. Nu denk je waarschijnlijk; “dan zit je toch alleen maar in de auto en ben je altijd laat thuis”, nou, dat is niet helemaal waar. Mijn werkgever streeft er naar om mij in te plannen bij klanten op maximaal een uur reisafstand (zelf woon ik in Almere, lekker centraal). Afhankelijk van de werktijden van de klant kan je soms lekker vroeg beginnen (dus ben je de ochtend file voor). En je bent weer op tijd weg zodat je de middag file ook voor bent. En nu bedoel ik niet een beetje op tijd, maar ruim op tijd. Mijn werkgever heeft de afspraak dat je als consultant 7 uur bij de klant aanwezig bent op locatie en 1 uur reistijd hanteert. Kortom, je kan in de meeste gevallen al weer om 17.00 uur thuis zijn en dan heb je nog een hele avond voor je om leuke dingen te doen.